Asiakaspalautteet

"Helppoa asian hoitoa ja nopeaa toimintaa. 

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä ja olemme yhteydessä jatkossakin"

Veli-Pekka Kinnunen, toimitusjohtaja

SK Kiinteistö- ja Saneerauspalvelu Oy,
TK-Talohuolto Oy


"Marian avulla yritykseni kotisivut rakentuivat nopeasti ja tehokkaasti. Kotisivuistani tuli yritykseni näköiset, sillä Marialla on uskomaton kyky kuunnella asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne visuaalisesti. 

Etenkin arvostan sitä, että Maria keskittyi asiaani kunnolla, oli innostunut ja kiinnostunut. En voi muuta kuin suositella."

Sari Torniainen, yrittäjä

TMI Miun Happiness

"Superhienot mainokset ja ideoita joita ei olisi itse keksinyt edes ehdottaa. 

Kyky nähdä tekijä mainoksen takana niin, että lopputulos on tilaajansa näköinen.
Erityistoiveet tulivat myös kuulluksi ja huomioon otetuksi. Ammattilainen asialla."

Suvi Romppanen, yrittäjä

Koulutettu hieroja, urheilukoirahieroja, DOBO koulutusohjaaja 
TMI Suvi Miettinen


"Erittäin tehokasta ja rivakkaa toimintaa, mitä sovittiin piti 100%:sti. Vahva - suositus!"

Timo Lappalainen, yrittäjä

Proheat

"Super nopeasti saatiin useampi upea malli, josta valita uudet käyntikortit yritykselle. Tyylikkäät vaihtoehdot, ammattimainen ote ja nopea toimitus. Suosittelen!"

Saara Pulkkinen, yrittäjä

Homekoirat S&S

"Nopeaa ja erinomaista palvelua! Kotisivuista tuli juuri toiveideni mukaiset, kiitos!"

Jaana Sagulin, yrittäjä

Koirakoulu Kannustava

"Kuulin Marian palveluista asiakkaaltani. Olin tuskaillut pitkään yritykseni fb sivujeni mitättömyydestä. Ideoita oli päässä paljonkin, mutta ei ollut aikaa, eikä taitoa niitä toteuttaa. Jo ensitapaamisella Marian kanssa, tiesin, että nyt tulee sivuistani sellaiset, kuin haluan. Vaikka yritykseni toimiala oli Marialle vieras, onnistui hän löytämään "punaisen langan". Nyt voin keskittyä työntekoon ja luottaa siihen, että markkinointi ja mainostus hoituu hyvin Marian ammattitaidolla ."

Mirja Valkonen, yrittäjä

Cosmetic Clinic Lappeenranta

"Tmi Maria Hannelin suunnitteli yrityksemme Tom Yam Thai Foodille uuden logon, mainokset, käyntikortin, menut sekä uudet nettisivut. Aikataulu oli tiukka ja meidän omien kiireiden takia ideatkin olivat vähissä. Maria kuitenkin poimi mitä suurinpiirtein halutaan ja toteutti toiveemme todella nopeasti ja laadukkaasti.

Saimme edustavat materiaalit ja upeat nettisivut todella nopeasti käyttöömme. Parasta tässä projektissa oli ehkä se, kun itse ei tiedä kuinka jokin pitäisi tehdä tai miltä sen pitäisi näyttää, niin oli ihminen kenellä oli näkemystä ja intoa toteuttaa nämä asiat. Todella ripeää toimintaa ja hinnat ovat varmasti kilpailukykyiset muihin verrattuna.

Kiitos Maria, että autoit meitä vaikka joulu yms. pyhät painoivat päälle. Teit meille todella arvokasta työtä, joka kantaa nyt jo selkeästi hedelmää."

Jani ja Sudarat Kettunen

Tom Yam Thai Food