Palveluni

Tätä kaikkea mie teen

Verkkosivut

Modernit, näyttävät ja sujuvasti toimivat verkkosivut, joita on helppo päivittää myös itse.

Rakennan verkkosivut Webnodella. Tällöin sivut ovat automaattisesti SSL-suojatut ja responsiiviset (mobiililaitteisiin yhteensopivat).

Suosittelen ottamaan Webnoden Premium-palvelupaketin (joka maksaa ~118€/vuosi), jolloin saat käyttöösi oman verkkotunnuksen, siihen sidotun sähköpostin sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Webnoden ehdoton plussa on sen helppokäyttöisyys, voit helposti päivittää sivujasi itsekin, minä opastan sinut alkuun. Voin toki myös ottaa sivuston ylläpidon hoitaakseni.

Verkkosivujen suunnittelu aloitetaan asiakastapaamisella (puhelimitse / teams / zoom), jossa kartoitetaan tarpeesi ja hahmoitellaan visuaalista ilmettä.

Sisällöntuotto eli tekstit ja muut materiaalit sivuille tulevat useimmiten asiakkaalta, mutta voin myös kirjoittaa puolestasi tekstiä.

Sivuille tulevat valokuvat ovat joko asiakkaan omia tai kuvapankista, jolloin tekijänoikeudet ovat kunnossa. Omat kuvat täytyy ensin muokata verkkosivuille sopivaan kokoon ja tiedostomuotoon.

Ennen verkkosivujen luovuttamista asiakkaan käyttöön, käyn läpi sen toiminnat ja opastan sivujen ylläpitoon. Hintaan kuuluu ylläpidon tuki kahden kuukauden ajan eli voit kääntyä puoleeni, mikäli verkkosivun ylläpidossa ilmenee ongelmia.

Voit myös ulkoistaa sivuston ylläpidon minulle, jolloin säästät aikaasi ydinosaamiseesi.

Teen verkkosivuillesi perusmuotoisen hakukoneoptimoinnin, johon käytän Google Search Consolea. Perustan puolestasi tätä tarkoitusta varten googletilin, jonne jatkossa saat kuukausittain koosteen sivustosi kävijämääristä ym. datasta.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelen logot, esitteet, käyntikortit, somegrafiikan, mainokset printtimediaan, flyerit - you name it!

Saat materiaalin käyttöösi eri tiedostomuodoissa, jolloin voit käyttää tiedostoja kaikissa tarvitsemissasi kohteissa. Kuvatiedostot toimitan myös vektoroituna, jolloin kuvaa voi käyttää minkä kokoisessa kohteessa tahansa laadun kärsimättä. 

Lisäksi suunnittelen mobiililahjakortteja, jolloin voit täyttää lahjakortin tiedot sähköisesti esimerkiksi puhelimellasi ja valmis lahjakortti toimitetaan sähköisenä asiakkaalle. Ei enää painatuskuluja, tämä on nykyaikaa!Se nörttiosasto

Käänny tietoteknisissä ongelmissa puoleeni, kaivan nörttilasit päähäni ja ryhdyn hommiin!

Autan käyttöjärjestelmään ja ohjelmiin liittyvissä ongelmissa, fiksaan viat ja opastan käytössä.

Miulta voit pyytää apua myös asiakirjojen ulkoasun/sisällön stilisoinnissa tai vaikka toiminnallisten lomakkeiden luonnissa.

Valmiit asiakirjat toimitetaan asiakkaan haluamissa tiedostomuodoissa. 

Esimerkkihintoja

hinnat sisältävät alv 24%

Logon suunnittelu

alkaen

120€

Somegrafiikka

alkaen

50€

Mainos printtimediaan

alkaen

90€

Käyntikortin suunnittelu

alkaen

90€

Esitteen/julisteen/flyerin etc. suunnittelu

alkaen

100€

Mobiililahjakortin suunnittelu

alkaen

90€

Verkkosivujen suunnittelu

alkaen

590€

Sivuston ylläpito

alkaen/kk

100€

Asiakirjat, lomakkeet

alkaen/tunti

40€

Ne nörttihommat

alkaen/tunti

50€

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Mikäli tarvitset ammattilaistason kuvia verkkosivuillesi, esitteisiin tms., suosittelen kääntymään VMH Productions puoleen

Painotuotteiden valmistukseen suosittelen nopeaa, joustavaa ja monipuolista tulostus- ja painotalo Mainos-Saimaata. 

Kevytyrittäjyys

Laskutus

Laskutan työstäni OP Kevytyrittäjä palvelun kautta, lasku tulee sähköpostitse. Lasku on kotitalousvähennyskelpoinen!

Hinnoittelu

Saat työpanokseni käyttöösi joko tuntiveloitusta tai kokonaispalkkiota vastaan. Sovitaan tapauskohtaisesti työlle hinta joka tyydyttää molempia osapuolia.

Sopimus

Kaikista toimeksiannoista tehdään sopimus, josta käy ilmi työn tavoitteet, laatu, hinta ja aikataulu.