MIUN TYÖT

TOM YAM THAI FOOD

Tom Yam Thai Food on Lappeenrannassa toimiva thairavintola sekä pitopalvelu. Sain  heiltä toimeksiannon suunnitella avattavaan ravintolaan uusi logo, flyerit, menut ja käyntikortit sekä uudet nettisivut.

Lappee Design

Yhteistyöni Lappee Design yrittäjän Simo Karjalaisen kanssa alkoi, kun etsin koruilleni uudistajaa. Suunnitellessamme miten vanhat koruni kokevat uuden tulemisen hänen taitavissa käsissään, tuli puheeksi Lappee Designin verkkosivujen uusiminen, joka oli edessä piakkoin, sillä aiempi palveluntarjoaja ei enää ylläpitänyt sivuja. 

Niinpä minä loin Lappee Designille uudet, modernit sivut ja siirsin kuvat ja tiedot vanhoilta sivuilta Webnode:n alustalle, freesaten samalla ulkoasun. Klikkaa kuvasta sivustolle!


Koirakoulu Kannustava

Koirakoulu Kannustavan kotisivut on minun käsialaani. Näitä sivuja oli mukava tehdä, sillä meillä löytyi yrittäjä Jaana Sagulinin kanssa heti hyvä yhteys. Toisaalta kummakos tuo, kun kumpikin on koirien kanssa tekemisissä - Jaana ammattinsa, minä harrastuksen puolesta.

Kuva toimii linkkinä sivuille!


Cosmetic Clinic Lappeenranta

Someassarointi

  • Pitkäkestoinen markkinointisuunnitelma sosiaalista mediaa hyödyntäen 
  • Yhtenäinen visuaalinen ilme somejulkaisuihin ja -mainoksiin
  • Mainosjoukkojen ja facebook pikselin luominen
  • Kohderyhmien rakentaminen eri tarpeisiinTMI Miun Happiness

Kotisivujen ja käyntikortin suunnittelu ja toteutus. Logon suunnitteluun vinkkasin Sarille Otto Koivulahdesta, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä aiemminkin (https://berkmedia.fi/)


Saimaan Pelastuskoirat ry

Saimaan Pelastuskoirien nettisivujen suunnittelu ja toteutus. 

Painikkeesta pääset kurkkaamaan miltä Sapekon sivut näyttävät.