Täs mie nyt oon

...ja tällainen mie oon

Leipätyökseni teen valtiolla nörttihommia, mutta oikeasti intohimoni on graafinen suunnittelu ja toteutus.

Olen nopean toiminnan nainen, panen hommat rullaamaan ja saan aikaiseksi. Kommunikoin viiveettä, miun vastausta ei tarvitse kauaa odotella. Työni teen tarkasti, laadukkaasti ja  loppuun asti. 

Ystäväni ja yhteistyökumppanini kuvailevat miuta luotettavaksi, aikaasaavaksi, sydämelliseksi ja huumorintajuiseksi.  


Vapepa ja Sapeko 

Lyhenteet tarkoittavat Vapaaehtoista pelastuspalvelua ja Saimaan Pelastuskoiria. Saimaan Pelastuskoirat ry on osa Vapepaa, yhdistyksen tarkoituksena on kouluttaa koiria ja niiden ohjaajia toimimaan etsintä- ja pelastustehtävissä viranomaisten apuna.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti pelastuskoiraharrastuksen parissa, niin Sapekon sihteerinä kuin koirien kanssa treenatessa. Pelastuskoiraharrastus vie hauskoihin ja erikoisiin paikkoihin, joskus löytää itsenä makaamasta sysipimeässä metsässä, kehrääjälinnun laulua kuunnellen ja toisella kertaa 1800-luvulla rakennetun hylätyn koulun vintiltä. 

Saksanpaimenkoira Rudi (Evergrey's Julian) on vielä nuori, mutta se on osoittautunut monipuoliseksi haku- ja jälkikoiraksi. Rudi on  erikoistunut kotioloissa sukkien syöntiin, joten perheen miespuolisille on annettu tiukat ohjeistukset huolehtia likapyykit pois lattioilta! 

Parsonrussellinterrieri Dani (Kenkku Spang) on ensimmäinen terrierini ja se on opettanut minulle enemmän koirista kuin yksikään aiempi palveluskoirani. Danin lempipuuhaa kotona on katsella iltaisin telkkaria. Jännät eläimet ruudussa laukaisee pomppimisefektin.