Täs mie nyt oon

...ja tällainen mie oon

Leipätyökseni teen valtiolla nörttihommia, mutta oikeasti intohimoni on graafinen suunnittelu ja toteutus. Olen itseoppinut web designer ja graafinen suunnittelija, joten hintatasonikaan ei ole ammattilaisten luokkaa. Silti asiakaspalautteen ja analyysityökalujen mittaroinnin perusteella osaan kyllä hommani.  

Olen nopean toiminnan nainen, panen hommat rullaamaan ja saan aikaiseksi. Kommunikoin viiveettä, miun vastausta ei tarvitse kauaa odotella. Työni teen tarkasti, laadukkaasti ja  loppuun asti. 

Ystäväni ja yhteistyökumppanini kuvailevat miuta luotettavaksi, aikaasaavaksi, sydämelliseksi ja huumorintajuiseksi.  


Maria
Maria

Vapaa-aikana Vapepa ja Sapeko 

Lyhenteet tarkoittavat Vapaaehtoista pelastuspalvelua ja Saimaan Pelastuskoiria. Saimaan Pelastuskoirat ry on osa Vapepaa, yhdistyksen tarkoituksena on kouluttaa koiria ja niiden ohjaajia toimimaan etsintä- ja pelastustehtävissä viranomaisten apuna.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti pelastuskoiraharrastuksen parissa.

Pelastuskoiraharrastus vie hauskoihin ja erikoisiin paikkoihin, joskus löytää itsenä makaamasta sysipimeässä metsässä, kehrääjälinnun laulua kuunnellen ja toisella kertaa 1800-luvulla rakennetun hylätyn koulun vintiltä. 

Lisäksi toimin Lappeenrannan Palveluskoirayhdistyksessä Arjen Sankareiden jaosvetäjänä. Sen ideana on koota koirakkoja matalalla kynnyksellä treenaamaan erilaisia arjen taitoja sekä tutustumaan uusiin lajeihin. 


Sylissä istuu parsorussellinterrieri Dani (Kenkku Spang) ja kainalossa saksanpaimenkoira Rudi (Evergrey's Julian)