Jälleenmyynti

TREENIKALENTERI VUODELLE 2021

Markkinoille on tullut koiraharrastajille suunnattu ihan uusi tuote: viikkokalenteri, johon on integroitu treenipäiväkirja

Koirafysioterapeutti Nina Kangasniemen suunnittelema Koiraharrastajan vuosi -kalenteri sisältää kaiken, mitä koiraharrastaja voi toivoa!

Samoissa kansissa tilava vuosikalenteri 2021  omistajan omille menoille ja viikkonäkymään integroitu treenipäiväkirja. Jokaiselle kuukaudelle mahdollisuus kirjata ja suunnitella omia tavoitteitaan sekä kuukauden lopussa on yhteenvetosivuja. 

Kalenterin lopusta löytyy kehonhuoltopäiväkirja koiran kehonhuolto- ja eläinlääkärikäyntejä varten sekä tilaa tärkeille yhteystiedoille, rokotuksille, madotuksille jne. 

Saatavilla Lappeenrannan alueella yksinoikeudella vain minulta.

Hinta 34.90€ (sis. alv 24%)

  • Maksutapa: Lasku sähköpostiin, postitus kun suoritus on saapunut. tilille. Laskutus tapahtuu OP-kevytyrittäjä -palvelun kautta. 
  • Palautusoikeus postimyynnissä 14 pv, ostaja maksaa palautuksen postimaksun. Noutaessa ostaja voi tutkia tuotteen ennen ostopäätöstä.
  • Kalenterit postitetaan lähimpään Matkahuollon pakettiautomaattiin tai MH asiamiehelle.

Koiraharrastajan vuosi 2021 treenikalenterin avulla tavoitteet on helpompi saavuttaa, mukavalla ja motivoivalla tavalla!

Todellakin tahdon!

Tilaan treenikalenterin vuodelle 2021.